Údržba a servis klimatizace
Údržba a servis klimatizace

Údržba a servis klimatizace

5.3.2020

Myslete na to, že i klimatizační technologie potřebuje údržbu. Servis klimatizace je základem zajištění kvalitního, účinného a bezproblémového provozu jakéhokoliv systému.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás


Servis klimatizace

Servis klimatizace je důležitý, obzvláště z hlediska těchto tří bodů:

1. Zvýšená účinnost systému
Pravidelná údržba, jejíž součástí je i kontrola a čištění včetně nejvhodnějšího nastavení, může velice pomoci k tomu, že vaše klimatizační jednotka bude pracovat účinněji. Tyto úkony zajistí maximální provozní úspory a prodloužení životnosti technologie.

2. Zdravý vzduch
Kromě udržování tepla či chladu ve vašem domově vám správně udržovaná klimatizační jednotka zajistí optimální kvalitu vzduchu. Pravidelným čištěním vzduchových filtrů a výměníků v jednotce si zajistíte, že vy i vaše rodina budete dýchat bezprašný čistý vzduch.

3. Úspora provozních nákladů
Z dlouhodobého hlediska je údržba vždy levnější než servisní zásahy. Preventivní údržba vám umožňuje plánovat předem a vyhnout se neplánovaným zásahům. Díky tomu celkové provozní náklady jednotky udržujete na minimální úrovni a zvyšujete tak celkové dosažené provozní efektivity.

Servis klimatizace Hradec Králové

Nabízíme vám servis klimatizace nejen v Hradci Králové.

  • zajištění záručního i pozáručního servisu klimatizace jak v Hradci Králové, tak i po celé ČR, včetně pravidelných prohlídek (předsezónní prohlídky tepelného čerpadla) a kontaktní HOTLINE na dispečera servisu
  • SERVIS zajišťujeme 24 hodin / 7 dní v týdnu / 365 dnů v roce
  • jsme autorizovaná společnost pro instalaci a servis značek DAIKIN, SAMSUNG, SINCLAIR, TOSHIBA

Ceny servisních prací získáte na vyžádání.


Chci ceník 

Máte otázky?

Nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

5