Zvýhodněná nabídka nástěnných klimatizací
Zvýhodněná nabídka nástěnných klimatizací

Zvýhodněná nabídka nástěnných klimatizací

5.10.2020

Léto je již za námi a nastává období, kdy je venku sychravé počasí. I v tomto čase však můžeme pořizovat klimatizaci. Nástěnnými klimatizacemi si můžeme zvýšit domácí komfort i během chladných dnů. Stisknutím tlačítka si totiž přepneme klimatizaci do režimu topení. Během krátké chvíle máme ze studené místnosti příjemně vyhřátý pokoj.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás


EFEKTIVNÍ TOPENÍ KLIMATIZACÍ

Nástěnná klimatizace nemusí „zahálet“ až do léta. Topení klimatizací je totiž velmi efektivní. Jedná se o tepelné čerpadlo typu VZDUCH-VZDUCH. Na tento typ tepelného čerpadla, lze za určitých podmínek získat sníženou sazbu odběru elektrické energie.

V kombinaci s dálkovým ovládáním přes WI-FI se tento typ tepelného čerpadla výborně hodí třeba na chalupu. Přes aplikaci v telefonu si zatopíte ještě před příjezdem na chalupu, a nemusíte čekat v zimních bundách, než místnost vytopíte například krbem.

PODZIMNÍ AKČNÍ NABÍDKA NÁSTĚNNÉ KLIMATIZACE

Chcete ušetřit při pořízení nástěnné klimatizace? Nechte si ji nainstalovat nyní za akční podzimní ceny. Nyní si budete moci přitopit a zároveň vás poté nezaskočí první teplé dny.

Nabízíme akční klimatizační jednotky od renomovaných výrobců DAIKIN, SAMSUNG nyní za parádní ceny.

Nástěnné klimatizace 

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás.

5