Mobilní telefon SAMSUNG GALAXY A54 k tepelnému čerpadlu ZDARMA
Mobilní telefon SAMSUNG GALAXY A54 k tepelnému čerpadlu ZDARMA

Mobilní telefon SAMSUNG GALAXY A54 k tepelnému čerpadlu ZDARMA

22.8.2023

Přemýšleli jste nad pořízením tepelného čerpadla SAMSUNG? Pokud jste dosud čekali, nyní vám dáme důvod, proč už s jeho koupí neotálet.  Přemýšleli jste nad pořízením tepelného čerpadla SAMSUNG? Pokud jste dosud čekali, nyní vám dáme důvod, proč už s jeho koupí neotálet. Při zasmluvnění zakázky na dodávku a instalaci tepelného čerpadla SAMSUNG, včetně vzdálené správy tepelného čerpadla MIM-H04EN, v období od 01.09.2023 do 31.12.2023, získáte jako náš zákazník mobilní telefon SAMSUNG Galaxy A54 5G ZDARMA.

Tepelné čerpadlo SAMSUNG ovládnete pomocí aplikace

Modul pro vzdálenou správu tepelného čerpadla SAMSUNG MIM-H04EN ve spojení s mobilním telefonem umožňuje využití aplikace SmartThings, hlasového ovládání aplikací Bixby případně ovládání aplikací Geofencing.

Chci si vybrat tepelné čerpadlo SAMSUNG 

Zapnutí či vypnutí odkudkoliv a kdykoliv

S funkcí Smart Connectivity je možné zapnout a vypnout zařízení kdykoliv a kdekoliv pomocí aplikace SmartThings. Díky ní můžete ovládat režim a nastavení, naplánovat jeho spuštění nebo zastavení, sledovat spotřebu energie, upravit nastavení letního času a identifikovat chyby.

Více info zde 

Všechny spotřebiče máte v jedné aplikaci

Aplikace SmartThings vám umožní ovládat a monitorovat nejen tepelné čerpadlo, ale i ostatní spotřebiče vaší domácnosti. Záleží nám, aby ovládání vašeho tepelného čerpadla SAMSUNG bylo jednoduché a dostupné.

Více o aplikaci 

Svěřte se do našich zkušených rukou

V oblasti tepelných čerpadel máme více jak 20 let zkušeností a za sebou stovky realizací, při kterých spoléháme na odborně proškolený a zkušený tým, který je základem pro bezproblémové fungování.

Ať si vyberete již hotový produkt, nebo hledáte realizaci na míru, vždy se u nás setkáte s ověřenou kvalitou, profesionální instalací a servisem, který zajistí dlouhou a bezproblémovou životnost celého systému. Našim zákazníkům nabízíme pouze ověřené značky a výrobky, se kterými máme výborné zkušenosti.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

5