Nástěnná klimatizace vás ochladí o okouzlí
Nástěnná klimatizace vás ochladí o okouzlí

Nástěnná klimatizace vás ochladí o okouzlí

23.4.2019

Venku už začíná svítit sluníčko a vy si možná začínáte vzpomínat na to, jaká vedra byla loni v létě a jak jste si říkali, že na to další si už rozhodně musíte pořídit nástěnnou klimatizaci. A jelikož léto tady budeme mít co nevidět, je nejvyšší čas si jednu pořídit.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás


Nástěnná klimatizace je funkční i designová

Chcete mít v létě doma chládek, ale odrazuje vás vzhled nástěnné klimatizace? Naštěstí si i výrobci uvědomují, že design hraje v dnešní době velkou roli, a tak se nemusíte bát, že by vám interiér hyzdila nějaká nevzhledná krabice. Dokonce naopak, může být i součástí prostoru.

Klimatizace Daikin Stylish

Mezi naše designové klimatizace patří i Daikin Stylish – jednotka, kde se inovace mísí s kreativitou. Tento kompaktní a funkční design v provedení akáciového dřeva se hodí do každého interiéru. A samozřejmě, že má i spoustu různých vychytávek.


Klimatizace Daikin Stylish nešetří technologiemi

Napadlo by vás třeba, že klimatizace Daikin Stylish umí prostor rozdělit do 64 různých čtverců, aby našla ten nejteplejší bod v místnosti? To znamená, že bude foukat na vás, a to i když se budete pohybovat.

Používá totiž speciálně navržený senzor Grid Eye, díky němuž detekuje teplotní rozdíly i podlah a stěn a na jejich základě rovnoměrně rozděluje teplotu ve vašem pokoji. Klimatizace Daikin Stylish poskytuje tu nejlepší možnou kvalitu vzduchu v místnosti za použití tří různých filtračních systémů.

Daikin Stylish a jeho výhody

Klimatizace Daikin Stylish má spoustu super vlastností, pro které stojí za to ji mít. Vybrat si můžete hned ze tří elegantních barev – bílé, stříbrné nebo černého dřeva.

  • Energetická třída až A+++
  • Čisticí filtry obsahují apatit titanu a stříbra pro odstranění alergenů ze vzduchu
  • Technologie Flash Streamer pro čerstvý zdravý vzduch
  • Konstrukčně propracovaný ventilátor zaručuje téměř neslyšitelný provoz
  • Senzor Grid Eye a efekt proudění vzduchu Coanda zajišťují dokonalé rozdělení teplot a vzduchu
  • Integrovaný Wi-Fi adaptér pro snadné ovládání chytrým telefonem
  • Široká nabídka výkonů od 1,5 do 5,0 kW

Chci vědět více

Máte dotazy nebo potřebujete pomoci s výběrem klimatizace? Neváhejte nás kontaktovat nebo se zastavte u nás na pobočce, rádi vám pomůžeme s výběrem, případně zodpovíme vaše otázky.

5