Bílá technika - zajišťujeme prodej i servis
Bílá technika - zajišťujeme prodej i servis

Bílá technika - zajišťujeme prodej i servis

20.1.2020

Co si můžeme představit pod pojmem velká bílá technika? V současné době je snad již každá domácnost vybavena základní bílou technikou, jedná se tedy o chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, varné desky, myčky, pračky, sušičky, mikrovlnné trouby a vinotéky. Pojmenování bílé zboží vzniklo na základě toho, že se tyto spotřebiče na začátku vyráběly jen v bílé barvě. Později se však začaly vyrábět v různých barevných provedeních a stylech.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás


Sortiment bílé techniky

Na trhu najdeme celou škálu bílé techniky. Nabízeny jsou spotřebiče různých značek. Spotřebiče se od sebe neliší jen značkou a cenou, ale i svým designem, různými funkcemi a kvalitou. V dnešní době je důležité zvolit takový spotřebič, u kterého bude dodavatel moci garantovat dodání náhradních dílů i po záruce.


Naše služby od A až po Z

Nabízíme vypracování cenové nabídky na dodání nových spotřebičů včetně jejich dopravy a montáže, popř. likvidaci vyřazených spotřebičů. V případě potřeby zajistíme záruční i pozáruční servis spotřebičů renomovaných značek.

Servis domácích spotřebičů

Jsme autorizovaným servisem domácích spotřebičů následujících značek:

AEG, Ariston, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Electrolux, Gorenje, Hisense, Indesit, Liebherr, Lord, Mora, Teka, Philco, Siemens, Whirlpool, Zanussi.

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám vaše dotazy zodpovíme.

5