Domácí mobilní klimatizace aneb rozlučte se s pocením
Domácí mobilní klimatizace aneb rozlučte se s pocením

Domácí mobilní klimatizace aneb rozlučte se s pocením

28.7.2022

Venku a na dovolené krásné počasí vítáme a máme rádi, ale doma potřebujeme mít chládek a příjemné prostředí. Pořiďte si domácí mobilní klimatizaci a přestaňte se doma potit i u sezení na gauči.

Domácí mobilní klimatizace nejen pro byty

Domácí mobilní klimatizace se svým designem se hodí do bytů, kanceláří, či hotelových pokojů. Také jsou vhodným řešením do prostor, kde není vhodné použití nástěnných klimatizací například ze stavebních důvodů nebo na památkově chráněných objektech a podobně.

Domácí mobilní klimatizaci si připojíte sami

U domácích mobilních klimatizací odpadá nutnost instalace odbornou firmou. Stačí ji připojit do elektrické sítě a klimatizace začne chladit. Jednotku můžeme využít i v jiných místnostech, kde chceme chladit. Pro snadnou manipulaci jsou klimatizace vybaveny kolečky.

Nezapomeňte na nutnost odvodu teplého vzduchu

Nutností je odvod teplého vzduchu přiloženou hadicí o průměru 13 -15 centimetrů dle modelu a výkonu klimatizace. Touto hadicí odchází i odpařený kondenzát, který vzniká při chlazení prostoru.

Jakou mobilní domácí klimatizaci vybrat?

Mobilní domácí klimatizaci vybírejte vždy podle velikosti místnosti, ve které bude umístěna.
Pro obecnou představu - mobilní klimatizace ve střední třídě efektivně odvádí teplo z prostoru o maximálně 60 m³. Nižší třída pak ochladí místnost o velikosti kolem 40 m³.

Některé klimatizace vás nejenom ochladí

Kromě technologie chlazení, nabízíme také klimatizace, které zajišťují také výměnu a čištění vzduchu. Díky dlouholetým zkušenostem s těmito technologiemi pro své zákazníky zajišťujeme také záruční i pozáruční servis

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

5