Klimatizace do bytu Samsung
Klimatizace do bytu Samsung

Klimatizace do bytu Samsung

24.6.2019

Už je to tady - vedro jako v pekle. Léto sice teprve začíná, ale už ho máte dost? Nejvyšší čas pořídit si kvalitní klimatizaci do bytu Samsung, se kterou svůj byt či dům proměníte v příjemnou oázu a útočištěm před vedrem, které začíná být už prostě všude.

Nevíte si s něčím rady? Kontaktujte nás


Klimatizace do bytu Samsung

Nechcete se už doma koupat v potu a zažívat pocity, kdy sebemenší pohyb způsobí, že se potíte jak vrata od stodoly? Pak není co řešit. Netrapte se a pořiďte si klimatizaci Samsung, která s vedrem okamžitě zatočí.

Klimatizace Samsung Wind-Free Ultra

Mezi jedničku na trhu patří i klimatizace Samsung Wind-Free Ultra, která díky své technologii udržuje místnosti příjemně chladné, a to bez nepříjemného proudění ledového vzduchu. Jemné a tiché rozptýlení vzduchu prostřednictvím 21 tisíc vzduchových mikrootvorů umístěných v předním panelu zajistí, že vám nebude přílišné horko ani zima.

Jednotka si dokáže udržet slabé proudění vzduchu a sama si reguluje teplotu. To ocení zejména ti, kterým vadí foukající vzduch z klimatizace.

Ovládněte klimatizaci Samsung telefonem

Dnes už je za naprostý standard vnímána také možnost ovládat klimatizaci Samsung pomocí telefonu. Takže si ji můžete zapnout ještě předtím, než přijdete domů, kde na vás bude čekat příjemný chládek. Rovněž pokud ji před odchodem z domu zapomenete vypnout, uděláte to pomocí telefonu a tím ušetříte energii. V aplikaci Samsung Connect můžete dokonce sledovat denní, týdenní či měsíční spotřebu.

S klimatizací Samsung šetříte energii

Navíc pomocí digitálního invertového 8-mi pólového kompresoru klimatizace Samsung spotřebuje téměř o 70% méně energie narozdíl od klasických modelů. Požadovanou teplotu udržuje průběžně bez vypínání a zapínání, takže je tišší, účinnější a jeho životnost je vyšší.

Chcete klimatizaci?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme. Všechny naše klimatizace si můžete objednat přes náš e-shop. Kromě prodeje zajišťujeme i montáž a servis.

Chci nezávazně poptat

5